×
Lägg till ram
Lägg till passepartout
Rensa urvalet Alla ramar kan hängas lodrätt eller vågrätt
ALLTID FRI FRAKT

H E N R I K   D E L E H A G - Svensk konstnär verksam i London, född 1973. Han är mest känd för sitt egna sätt att avbilda människan på, och hans teckningar återfinns bland några av de största privata konstsamlingarna i världen. Med utgångspunkt i den omfattande traditionen av ikonografi, tillsammans med sina kunskaper i typografi och arkitektur, är Henrik Delehags mål att skapa ikoner att reflektera över och som upplyser vårt moderna samhälle. Hans konst utforskar de mest brutala förhållandena; mellan svart och vitt, och hur de två polerna kan samexistera såväl i kaos som i harmoni. Förutom sina teckningar, har Henrik Delehag producerat en serie kallad "Thousand Gods" vars mål är att återuppväcka en hälsosam dos vidskepelse i våra liv. Henrik Delehag växte delvis upp i Nya Zeeland under sina mest formativa år under tonåren där han lärde sig några av Maorernas uråldriga hantverk. Han fick sin formella utbildning vid Berghs i Stockholm. Han bor sedan 2000 i London, med sin fru och fyra barn. Förutom sin egen konstnärskarriär, utgör han ena halvan av konstnärsduon Benrik tillsammans med Ben Carey. Deras vision är att omforma dagens värld till en de gillar bättre, genom idé efter idé.

S H I M A   D E R I S - Shima är född i Iran 1985 men är verksam i Stockholm. Efter att ha studerat porträttmåleri på konstskola i Iran, vidareutbildade hon sig inom modedesign och mönsterkonstruktion på Tillskärarakademien i Stockholm. Hon inriktar sig på abstrakt och modernistisk konst men även realism. Hon jobbar främst i akvarell men ofta även i kol och blyerts, och ibland olja och pastell. "Jag inspireras av allt möjligt och konst för mig är att påverka betraktaren med hjälp av färgernas kraft och teckningens fina linjer. Jag gillar att rita kvinnor, kläder, tyger och mönster. Både mänskliga och abstrakta motiv förekommer i mina verk."

D E N N I S   E R I K S S O N - Dennis bor och arbetar i New York men tog sin examen på Konstfack i Stockholm. Han har också studerat vidare på Rhode Island School of Design i Providence, USA. Hans unika perspektiv på saker och ting och underbara sätt att dra linjer har gjort honom väldigt eftertraktad som illustratör. Hans arbete sträcker sig från redaktionella och kommersiella uppdrag till animationer och installationer med internationella kunder som Hermès, Wall Street Journal, New York Magazine och Washington Post.

 E S T H E R   C - Född i Macao, men baserad i olika europeiska städer sedan tidigt 2000-tal. Esther har en bred repertoar som koncentrerar sig inte bara på fotografi utan även blandteknik-verk. För tillfället har vi enbart några av hennes fotografiska verk till salu som posters, men vi hoppas att snart kunna erbjuda hennes fantastiska bilder hon utfört i blandad teknik. Hon vill inte tala om för sin publik vad man ska känna eller se i hennes konst, hon önskar att var och en gör sin egen tolkning. Esthers födelsedatum är okänt, men hon är en ung och spännande konstnär tycker vi. Det ska bli intressant att se hur hennes bildspråk kommer att utvecklas framöver. Än så länge har vi inga Fine Art-verk av henne till försäljning, men finns det intresse för det kontakta oss gärna så ska vi göra vad vi kan för att erbjuda det med.

J O N A S   F R A N K - Svensk, född 1970, bor och arbetar i på Södermalm i Stockholm. Jonas Frank är en skicklig och erfaren formgivare. Det är oftast enkla former och färger som jobbar väldigt fint ihop. Jonas Frank brukar jämföra sin formgivning med den bästa maten som oftast innehåller ganska få råvaror. Samma sak med Jonas motiv. De ska vara starka dekorativa och okomplicerade att titta på. Jonas Frank är utbildad på Berghs reklamskola i Stockholm. I hans CV finns flera uppdrag för våra största varumärken. Jonas Frank är rikligt belönad för sin reklam och formgivning.

J O H N   S C A R I S B R I C K - Svensk fotograf, 1966, verksam I Stockholm, Paris och New York sedan mitten av 1990-talet. Hans bildspråk är mest känt för sin energi, rörelse och starka vinklar. Johns fotografi har alltid bestått av porträtt av personer och karaktärer på olika sätt, vare sig det skett i studion där John är som mest bekväm och kan styra sitt skapande och möte med sina subjekt, eller i miljö. Hos Poppy Posters Fine Art-sektion, visar John Flea & Anthony från Red Hot Chill Peppers, fotograferad 1995, ett foto som togs på uppdrag av SPIN magazine. Med Johns egna ord: "Det var en omslagsfotografering, i en studio i Los Angeles. Flea och Anthony, två av bandets fyra medlemmar var definitivt de som utmärkte sig och hade inga problem att göra det mesta av fotograferingar längre, jag tror de hittade en påse mjöl i studion, och helt plötsligt var de täckta i det, och kände sig busiga som ett par småkillar som gjort något de inte borde gjort. Bilden blev både kul och personlig.” Under åren har John fotograferat mode och porträtt för The Face, New York Times Magazine, Harpers Bazaar USA, Vogue Magazine, Interview Magazine USA, Acne Paper och Intermission Magazine som han även är med och publicerar. Han har avbildat en lång rad personligheter, däribland David Bowie, Michael Jordan, Julianne Moore, Björk, Wu Tang Clan, The Fugees, The Strokes, Lykke Li, Håkan Hellström och, som sista fotograf, Kiss med sin original-uppsättning och i full scenmundering.

P A T R I K   S E H L S T E D T - Patrik har en lång bakgrund som Art / Creative Director innan han tog steget att fotografera på heltid. Fotografi har alltid varit ett stort intresse och hobby för Patrik sedan tidiga tonår då han själv lärde sig att använda helt manuella och analoga kameror och förstod vikten av hur man använder ljus. I sin egenskap av Art Director samarbetade han med några av världens främsta fotografer för olika varumärken, vilket gjorde att han blev väl insatt i komplexiteten av att arbeta som professionell fotograf. Patriks långa lista med uppdragsgivare inkluderar bland andra Vogue, Harpers Bazaar, Glamour och V Magazine. Hans bildspråk är ofta grafiskt och gärna svart-vitt och även om hans uppdrag mestadels är modefotograferingar tycker han mycket om att göra landskap och porträtt. En skandinavisk enkelhet präglar hans bildspråk men ofta med någon detalj som bryter den typiskt nordiska enkelheten på ett oväntat sätt. Även om de flesta uppdragen fotograferas digitalt, jobbar Patrik även analogt när chansen ges eller när han gör egna projekt där filmens speciella karaktär kan tillföra något extra.